Hösten är igång!

Hösten är igång även om vi fortfarande skäms bort med sommarvibbar, underbart!

Några sommarvibbar var det dock inte i Trondheim i måndags men bra jobbvibbar däremot. Tillsammans med fotograf Henrik Palmberg var jag på Logevos testlager och plåtade stålställningar och smarta robotar. Kanske kan låta lite osexigt men så himla kul och vilka fina bilder det blev. Bilderna vi tog ska i fösta hand sätta stämningen på Logevos huvudkontor i Älmhult som jag planerat interiören för i våras. Äntligen är det snart dags att färdigställa. Speciellt kul ska det bli att få sätta våra bilder i ramar, göra som fototapeter, textilvepor etc på kontoret. Självklart blev det även bilder för internmaterial med mer funktion i fokus. En plåtning till på plats i testytan i Älmhult sen dags att inreda på riktigt!

Önskar en fin sommarvibbsdag!
Karin

Mobilen, det bästa verktyget till att förklara vad jag önskar. Blev helt kär i mönstret som skapades!

Mobilen, det bästa verktyget till att förklara vad jag önskar. Blev helt kär i mönstret som skapades!

Henrik in action!

Henrik in action!

Sele, hjälm och skyddsskor, check!

Sele, hjälm och skyddsskor, check!