vardagsrumskänsla i ett industrihem

För knappt ett år sedan startade min resa med ett projekt som skulle visa sig vara ett mycket betydande projekt för mig och min utveckling. Logevo tog emot mig med öppna armar och stort förtroende direkt och tillsammans har vi nu skapat ett nytt kontor med deras värderingar i grunden.

Jag har skissat på grafiska koncept, kontorskoncept, planerat fotograferingar för att nå visionen, varit iväg på fotograferingar i både Trondheim och Älmhult, gjort tavlor, tapeter och textilr, skrivit shoppinglistor, shoppat med kunden och till slut skapat en uppdaterad kontorsmiljö med känslor om att vara hemma i deras industrihem.

Vid denna tid förra veckan var jag precis klar med det sista pimpet och julstjärnorna lyste välkomnande i gästingången.

_________

Lite efter-/förebilder med mobilen…

Gästentrén. Här har målats, tapetserats, hängts tavlor, monterats nya möbler som förhöjt de befintliga, adderats grönt och pimp. Allt är klart så när som på vepan (uppdaterat med bild från kund) som ska bytas till en ny textil med bild från Trondheimfotograferingen och en fåtölj som saknades i lager.

IMG_1263.jpg
IMG_6321.jpg
IMG_1258.jpg
IMG_4326.jpg
IMG_1268.jpg
IMG_1267.jpg
IMG_4328.jpg
IMG_1264.jpg
IMG_4324.jpg
IMG_0792.jpg

Personalingång. Väggar har målats och tapetserats och peppande ord har vinylats upp.

IMG_1255.jpg
IMG_4323.jpg
IMG_1256.jpg

Kontoret hittar vi en nymålad och vinyltextad trappa upp.

Nu välkomnas alla medarbetare av deras produkt CLOUD™ som snart far fram och tillbaka och ut och in i lagerhyllorna på flera lager i världen.

Fikaarean har fått en skönare vardagsrumskänsla med tavlor på väggarna och flera gröna punkter. Även det öppna kontorslandskapet har fått nya mötessituationer och vinyltexter på väggar som påminnelse om vart de är på väg.

IMG_1247.jpg
IMG_4332.jpg
IMG_1243.jpg
IMG_4335.jpg
IMG_1245.jpg
 

Mitt första kontor är inrett
och det känns så häftigt!
Jag vill göra mer & utvecklas mer.

Tack Logevo för att ni gav mig
denna möjlighet!

Alla inramade tavlor, tapeter och kommande textil gjorda av mig med bilder (undantag för Smålandsbilden) tagna av fotograf Henrik Palmberg med mig som AD.