Personliga möten

Personliga möten är berikande. Sedan jag startade mitt egna företag har jag fått möjlighet till fler sådana möten som inspirerar, ger tid för reflektion och som får mig att växa eller utvecklas i olika riktningar.

Ett sådant möte hade jag senast i fredags på Skissernas museum i Lund. Jag fick möjligheten att träffa en av mina fd kursledare Ludvig Grandin, bokstavstecknare, från när jag gick Beckmans kvällskurs. Vi lunchade i 2,5 timme utan en tystnad, eller jag var ganska tyst ;). Ludvig är en givmild person på alla sätt med både sig själv, kunskap och en fantastisk lunch. Hans liv har tagit nya vändningar på flera sätt men passionen för sitt yrke och att inspirera andra är fortfarande där. Han delar generöst med sig av livets olika utmaningar och vägar, sitt yrke och kunskap. Redan innan jag hade kommit till bussen som skulle ta mig hem till fredagsfirandet hade jag 10 väntande sms med bilder, länkar och vänliga ord. Tack Ludvig, dags att teckna bokstäver!

Skissernas museum är väl värt ett besök för både möte, mat och inspiration!

IMG_0886.jpg
IMG_0914.jpg
IMG_0865.jpg
IMG_0947.JPG